Smile-piercing

Höll på att glömma att berätta att jag piercade smile igår! Gjorde det på mig själv och det gör inte alls så ont om jag trodde,och de blöd inge att ta det heller.Jag är iaf jätte nöjd med det.Köpte ett nytt smycke till det idag på stan för före så hade jag ett fult stort jobbigt smycke.




Helt slut

Efter en dag i buschen med klassen och en lång eftermidda på stan så sitter jag äntligen hemma,med en tallrik fil med flingor och bär,gud så gott det är.Fick med mig en tröja och ett par joggingskor hem från stan.Ska börja va ute och springa och vara duktig!Lägger upp bilder sen.


Bara jag som gillar skolan nu?

Seriöst läs rubriken..... nu läser ni rubriken ...... Iaf så stämmer det,jag gillar skolan just nu.lektionerna är kul,klassen är kul,ja allt är bara bra.Men det kommer jag säkert ta tillbaka senare,hehe.

Iaf så skoldagen har varit bra,hade sovmorgon.Min lunchen va ingen hitt,blodpudding, inget jag gillar precis.Så jag Tilda Jonna och Josefine gick på cop och köpta sallad,ruskigt gott säger jag bara!




Blir bättre.

Tredje dan i skolan,riktigt kul! Tycker bara mer och mer om min klass,min skola,mitt val av linje!
Dom här tre åren kommer bli kanon!
Efter skolan va jag helt slut,gjorde inget.Fort till bure en snabbis och köpte ett lås till mitt skåp som förövrigt aldrig kommer att hitta, finns över 10000000000 miljoner skåp.Känns de som.Och allt ser likadant ut.


Bjuder på en bild på mig och sanna aka KAKAN.

En annan dag. långt bort.

Jag måste alltid vänta.
Kommer alltid i andra hand.
Vill vara första prioritet.

Sommar bilder.

Här kommer bilder från min helt fantastiska sommar.ÅÅh ta mig tillbaka.

Dom klassiska sommar-bilderna.
















Alla vänenr man varit med






















Och såklart min underbara pojkvän♥








Andra skoldagen avklarad

Okej kan börja med att säga att jag försov mig idag, vaknade 2 timmar efter att min buss hade gått.Som tur så hade vi sovmorgon idag så vi hade inte börjat när jag vakna.Så det va bara att klä sig,sminka sig på 5min sen få skjuts av snälla norre som for från jobbet och hämtade mig och körde mig till stan,tack♥

När skoldagen var slut så gick jag och sanna in till stan,köpte en svalkande dricka och tog bussen hem.


Första skoladagen.



Ja då var första skoldagen avklarad.Var väldigt nervös först men de gick bra ändå.Klassen verkar bra.
Efter skolan så gick jag och Sanna in till stan, jag kostade på mig en ny jacka som kommer bli super bra nu till hösten.Vi tog även en liten fika,supermysigt!

NEW IN

Köpte denna klocka för inte så längesen.
199:- på ur&penn.
Den var på rea.Vill dock ha en blå eller lila men det fanns inte kvar nån då.


Färgat håret



Jag färgade nyss håret.Skulle bli ljusbrunt men så blev det inte.Färgen blev mörkbrunt.
Dock så vart jag väldigt nöjd ändå.Men på bilden ovan så gör bilden färgen verkligen inte rättvis,det är mycke mörkare i verkligenheten. + jag tog bort mitt face jag ser helt störd ut på bilden.


Sista sommarlovsdan

Då var dagen här,sista sommarlovsdan.I början av sommarn så trodde man aldrig att den skulle komma.Har haft en underbar sommar men nu är jag redo för gymnasiet,längtat faktiskt. Idag blir det en ta-hand-om-mig-själv dag.Blant annat färga håret.




Tillbaka till bloggvärlden



Ja nu ska man börja blogga igen.Jag har haft en underbar sommar som jag skulle göra vad som helst för att få uppleva igen.Bilder från min sommar kommer säkert upp inom kort.
Men nu har sommarn lidit mot sitt slut och på måndag börjar jag gymnasiet,pirrigt.Det blir nått helt nytt,en ny start med nya chanser,nya vänner,ett nytt liv.Längtar.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0